•  naar winkelwagen

Badminton

Voor badminton kunnen zowel portable als vaste indoor scoreborden  toegepast worden. Indien er meerdere sporten in de hal of zaal gespeeld worden kunnen deze gecombineerd gebruiken maken van het zelfde scorebord.

 Algemeen:
· Bij alle displays zijn geselecteerde daglichtLEDS van de hoogste kwaliteit toegepast waardoor na vele jaren er geen onderlinge afwijkingen in kleur, intensiteit en kijkhoek tussen de LEDS optreedt.
· Andere kleuren daglichtLEDS zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 Om tijdens de wedstrijd in één oogopslag onderscheid te kunnen maken tussen score en speeltijd adviseren wij te kiezen voor verschillende kleuren LEDS in de score aanduiding en speeltijd aanduiding. Hiervoor worden geen meerkosten in rekening gebracht.

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist. 

Anatec scoreborden onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). 

« terug