•  naar winkelwagen

Korfbal

Korfbal scoreborden en schotklokken.

Als leverancier van vele korfbalscoreborden en schotklokken heeft Anatec in nauw overleg met de KNKV de schotklokken voor korfbal ontwikkeld en geleverd.

Algemeen:
· Bij alle displays zijn geselecteerde daglichtLEDS van de hoogste kwaliteit toegepast waardoor na vele jaren er geen onderlinge afwijkingen in kleur, intensiteit en kijkhoek tussen de LEDS optreedt.
· Andere kleuren daglichtLEDS zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Om tijdens de wedstrijd in één oogopslag onderscheid te kunnen maken tussen score en speeltijd adviseren wij te kiezen voor verschillende kleuren LEDS in de score aanduiding en speeltijd aanduiding. Hiervoor worden geen meerkosten in rekening gebracht.

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Anatec scoreborden onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

« terug