•  naar winkelwagen

Waterpolo

Waterpolo scoreborden met secondenklokken.

Anatec heeft scoresystemen specifiek voor waterpolowedstrijden. En Anatec heeft scoresystemen voor waterpolowedstrijden en voor zwemwedstrijden. Dit gebeurt met handmatige tijdmeting.

Deze handmatige tijdmeting zoals uitgevoerd bij de AK 20-399 voldoet niet aan de eisen voor officiële tijdmeting bij internationale zwemwedstrijden.

Op verzoek bieden wij u een tijdmeet en registratiesysteem aan dat voldoet aan alle officiële eisen gesteld bij internationale zwemwedstrijden.

Na aansluiten van de waterpolo bedieningsunit functioneren het scorebord en de schotklokken als waterpoloscorebord, na aansluiten van de timer/ bedieningsunit voor wedstrijdzemmen functioneren het scorebord en de schotklokken als scorebord / tijdmeting en registratie voor wedstrijdzwemmen.
Onderstaande scoreborden voldoen aan alle eisen voor waterpolo zoals gesteld door de KNZB.

Nieuw: Extra interface voor het digitale wedstrijdformulier op de bedieningsunit dat door de KNZB op de hoogste speelniveaus vereist is.
De schotklokken starten volgens de nieuwste regel voor waterpolo op 30 seconden. Voor districten en kringen kan omgeschakeld worden naar 35 seconden.

In het narrowcasting systeem kunnen combinaties van scoreborden en secondenklokken met video displays samengevoegd worden.

« terug